الگوی خلاقیت از دیدگاه اسلامی

نوبت چاپ : اول
قیمت (ریال) : 125000 ریال

خلاقیت از عالی‌ترین و پیچیده‌ترین جلوه‌های اندیشه بشری است و بشر توانسته است به مدد آن، نیازهای بقائی و رقائی خویش را تأمین کند و در زمینه علم و صنعت و ابعاد گوناگون علوم انسانی و هنری دستاوردهای نوینی خلق نماید و سطح کیفی زندگی خویش را ارتقا دهد. با مطالعه پژوهش‌ها و نظریه‌های معطوف به خلاقیت، متوجه می‌شویم، هنوز تلاش برای یافتن یک نظریه جامع و فراگیر از خلاقیت ادامه دارد و هر روز بر وسعت و عمق این تلاش‌ها افزوده می‌شود.
کتاب حاضر کوششی است در راستای تدوین نظریه اسلامیِ خلاقیت و در صدد است با تکیه بر متون اسلامی و فلسفه صدرایی، تحلیلی از مبانی، ماهیت، سطوح، مولفه‌ها و روش‌های پرورش خلاقیت ارائه دهد. مطالب کتاب می‌تواند دست‌مایه خوبی برای معلمان، خلاقیت‌پژوهان و دانشجویان علوم تربیتی و روان‌شناسی فراهم آورد.