علوم قرآنی 3

نوبت چاپ : اول
قیمت (ریال) : 260000 ریال

کتاب حاضر با هدف کلی آشنایی تحلیلی با چهار مبحث مهم علوم قرآنی در چهارده درس و در قالب پنج فصل برای بر‌آوردن نیاز دانشجویان و طلاب مقطع کارشناسی و سطح دو نگاشته شده است. افزون بر مبحث کلیات که اهمیت خاص این علوم را در اندیشه اسلامی و جایگاه علمی آن را در تاریخ علوم قرآنی نشان می‌دهد، عناوین مهم علوم قرآنی 3 شامل اسباب نزول، مکی و مدنی، محکم و متشابه و ناسخ و منسوخ محور فصل‌های دیگر این کتاب است که با توجه به سر‌فصل‌های دیگر این کتاب است که با توجه به سر‌فصل مصوب، نکاتی چون فواید و کاربردها، روش‌ها و معیارها و اقسام و نمونه‌ها را در هر یک بررسی نموده است. مولف تلاش داشته است در ساختار مباحث و محتوای آن به رویکردی تحلیلی پژوهشی وفادار باشد و زمینه‌های مطالعه و پرسشگری را در مخاطب فراهم سازد. نمونه‌های تطبیقی در متن درس‌ها و فعالیت پژوهشی و منابع پژوهش در پایان هر درس با همین هدف تهیه شده تا دانشجویان گرامی با همکاری استادان محترم در تکمیل مطالعات و تحقیقات درسی‌خود، ازآن‌ها بهره گیرند.

پیـوست هـا

• تصاویر: