تاريخ انتشار: یکشنبه 1398/10/1 کد خبر: 37018

کرسی ترویجی«حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ کرسی علمی ترویجی«حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن: در پرتو نیازهای اجتماعی و ضرورت جامعه اسلامی»  روز سه شنبه ۳ دی­ماه ۱۳۹۸  از ساعت ۱۰  تا ۱۲ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

ارائه کننده این کرسی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن ملک افضلی عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه و ناقدان حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی محمدی جورکویه عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر محمد مهدی مقدادی عضو هیأت علمی دانشگاه مفید هستند.

دبیری این جلسه را  دکتر حسن سلطانی محقق همکار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عهده خواهد داشت.

کرسی علمی ترویجی «حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن: در پرتو نیازهای اجتماعی و ضرورت جامعه اسلامی»  روز سه شنبه ۳ دی­ماه ۱۳۹۸  از ساعت ۱۰  تا ۱۲ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس قم، پردیسان، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سالن جلسات  برگزار خواهد شد.

منبع: واحد خبر روابط عمومي