تاریخ اسلام2جلد دوم

نوبت چاپ : اول
ناشر همکار : مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه
قیمت (ریال) : 120000 ریال

بررسی تاریخ و سیره زندگانی ائمه نمونه قابل توجه و الگویی مناسب برای مسلمانان و به‌ویژه شیعیان و از ضرورت‌های تحقیق و پژوهش در این زمینه است. پژوهش‌هایی ازاین دست از دغدغه‌ها و سیاست‌های بنیادین مجامع حوزوی و دانشگاهی برای آگاهی‌بخشی، ترویج و فراگیر کردن سبک زندگی ائمه در زندگی اسلامی می‌باشد.
کتاب حاضربا رویکرد آموزشی و با توجه به سرفصل‌های مصوب برای طلاب سطح یک و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تاریخ اسلام و دیگر رشته‌های همگون نگارش شده است و تلاش دارد مباحث مهمی همچون ولادت ، القاب، فضائل، سیره رفتاری و زندگی خانوادگی، اوضاع سیاسی و اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی و علمی، سیره معیشتی و اقتصادی ائمه و رویکردها و شیوه‌های تقابلی ایشان باحکام زمانه را بررسی و مطالعه کند. جلد دوم این کتاب مباحث مطرح شده پیشین از امام‌موسی کاظم (ع) تا امام مهدی(ع) را دنبال می‌کند.
رویکرد آموزشی، تحلیلی، انتقادی استفاده از منابع کهن، دست اول و تحقیقات و مطالعات جدید از دیگر برجستگی‌های پژوهش پیش رو است.